Justine Mol
    • AbonnerenWat kan ik doen om te zorgen dat ik mijn voornemens voor 2014 daadwerkelijk uitvoer?

Hoe zou het zijn het nieuwe jaar te beginnen met dat wat je in 2013 had willen doen maar niet hebt gedaan? Het is mijn ervaring dat ik eerder aan het uitvoeren van mijn voornemens kom, als ik helder heb welke behoeften ik vervul door ze niet uit te voeren en vervolgens welke behoeften ik zou vervullen door dit wel te doen.

Met de kaarten van het GROK spel krijg je snel helder welke behoeften een rol spelen bij de manier waarop jij je leven inricht. Het gevolg zou kunnen zijn dat je keuzes gaat maken die doeltreffender zijn en waar je gelukkiger van wordt. Wie weet kijk je dan aan het eind van 2014 terug op een jaar vol wensen die in vervulling zijn gegaan.

Heb je zin om deel te nemen aan een GROK workshop waarin je de werking van het contact maken met gevoelens en behoeften kunt ervaren? Dan volgen hier de data van de geplande workshops.

23 januari in Loenen, 19.30 tot 22 uur. zie www.earthgames.nl

voor de volgende data kun je informatie inwinnen en je opgeven bij mijn dochter suzan tolsma, suzan@justinemol.nl.

28 januari in Vorden, 10 – 12.30 uur.

5 februari in Utrecht, 19.30 0 22 uur.

12 februari in Vorden, 14 – 16.30 uur.

26 februari in Utrecht, 19.30 – 22 uur.

Suzan en ik verzorgen ook GROK workshops op locatie en op maat. Neem gerust contact op over de mogelijkheden via suzan@justinemol.nl of kom eerst ter oriëntatie naar een van de bovengenoemde workshops. Mocht hieruit een GROK workshop op maat voortvloeien, dan worden de kosten van jouw deelname aan de workshop die je ter kennismaking volgde, in mindering gebracht op de factuur.

Voor een hele dag Geweldloos Communiceren kun je terecht op het GC festival van zaterdag 15 februari in Rotterdam. Daar staat ook een GROK workshop op het programma. Kijk op www.djoj.nl onder Festival Geweldloze Communicatie voor meer informatie.

Ik wens je een verhelderend jaar toe, Justine