Sinds enkele jaren, geïnspireerd door zen-coaching, leef ik met de focus op toelaten wat er is als weg om bij mijn innerlijke vrede te komen. Ik krijg regelmatig te horen dat dit wordt opgemerkt en ook effect heeft op de gemoedstoestand. In de ogen van anderen straal ik een besmettelijke rust en helderheid uit, die maakt dat zij efficiënt kunnen blijven functioneren.

Enkele letterlijke reacties:

‘Jouw energie (en deskundigheid) zorgt ervoor dat ik heel goed bij mezelf kan blijven en in alle openheid en vertrouwen een verbinding met iemand anders kan aangaan. Dat geeft rust en houdt de energie daar waar hij het beste werkt ipv af te dwalen naar ego-tripperij of strategische spelletjes.’

‘Doordat jij naast mij zat, kon ik luisteren naar wat de ander te zeggen had zonder in paniek te raken. Ik kon nu ook zeggen wat er in mij omging en dat was me in de twee vorige gesprekken niet gelukt.’

Je kunt mij inhuren als procesmaatje, zodat ik je kan steunen met mijn aanwezigheid. Ik denk aan een ‘lastig’ gesprek, een vergadering, een training of workshop, een congres of conferentie.

Zijn er activiteiten waarbij je er liever niet alleen voor staat, waar jij je ongemakkelijk, onzeker of angstig over voelt? Wil je onderzoeken of ik daarin iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op. In een gesprek kunnen we concreet maken met wat voor steun jij gebaat zou zijn.

justineantoinettemol@gmail.com

06-18455864